Duurzaamheid en Natuur
Groene MICHELIN Sterren
Rubriek: Duurzaamheid en Natuur
Gepubliceerd:
Laatste update:
Auteur: Michelin
Restaurants in Nederland die zich op een heel bijzondere wijze inzetten voor de ontwikkeling van duurzame gastronomie worden onderscheiden met een Groene MICHELIN Ster.
In 2023 treden 4 zaken toe tot deze bijzondere kookfamilie. Zowel Hof aan Zee als Morille uit het dorpje Koudekerke ontvingen een Groene Ster. Jord Coree van Rotonde in Rotterdam en Martijn Koeleman en Stephan Mollers van De Dyck in Woudbrugge zijn de andere twee winnaars.
Deze voorbeelden tonen aan dat de duurzame bewustwording onder de chefs aan het groeien is.
De groene MICHELIN ster onderscheidt chefs die zich inzetten voor een duurzame toekomst. Er zijn nu 15 inspirerende boegbeelden in Nederland van een duurzame gastronomie.
https://guide.michelin.com/nl/...
Foto Pixabay