Activiteiten en Cultuur
Culinair auteurs Joris en Wouter Bijdendijk, Jugal Krant en Mari Maris bij Libris Venstra
Rubriek: Activiteiten en Cultuur
Gepubliceerd:
Laatste update:
Auteur: Ada Ruiter
Op zondag 11 december a.s. zijn culinair auteurs Joris en Wouter Bijdendijk, Jigal Krant en Mari Maris bij Libris Venstra aan het Stadsplein.
Om 12.00 uur worden zij geïnterviewd door Bas Erkens van Foodies Magazine.
Aansluitend is er ruimte voor het stellen van vragen en signeren.
Joris Bijdendijk ontfermt zich als executive chef over restaurants RIJKS, Wils en Wils Bakery en is columnist bij Het Parool. In 2021 verscheen zijn tweede kookboek Bij Bijdendijk thuis.
Wouter Bijdendijk is antropoloog en specialiseerde zich in etnobotanie en farmacognosie. Twintig jaar lang reisde hij de wereld over als optredend magïer Ramana, terwijl hij zich in zijn vrije tijd bekwaamde in de kruidengeneeskunde uit alle windstreken.
Jigal Krant is culinair journalist, televisiekok en radiomaker. Zijn debuut TLV – recepten en verhalen uit Tel Aviv werd gekroond tot Het Gouden Kookboek. Als kok van het televisieprogramma Koffietijd heeft hij het grote publiek kennis laten maken met de tongstrelende keuken van Tel Aviv. In 2021 verscheen TLV Vegan.
Mari Maris werkt haar leven lang als chef. Ze is ook groenteboerin en maker van zes succesvolle kookboeken. De pers kroonde haar tot Groentekoningin van Nederland. Mari wordt ook wel de Ottolenghi zonder de lange ingrediëntenlijsten genoemd. Haar laatste kookboek Groentenverscheen begin dit jaar.
Locatie: Libris Venstra, Stadsplein 102-A
Datum en tijd: zondag 11 december
Aanvang: 12.00 uur
Eindtijd: 13.30 uur
Toegang: vrij
Reserveren kan via info@venstra.nl maar is niet verplicht
Libris Venstra
Stadsplein 102-A
1181 ZM Amstelveen
Foto Amstelveenweb.com